Vakttelefon

76 06 63 30

PRESSEMELDING

ROLFEN TAR LORENTZEN HYDRAULIKK INN I NESTE ÅRHUNDRE

1. november 2021 tar Rolf Lorentzen (45) over jobben som daglig leder for Lorentzen Hydraulikk AS i Kabelvåg etter sin far John Sverre (67).  Hjørnesteinsbedriften i Kabelvåg har hovedvekt på salg, utvikling og montering av utstyr til maritime næringer og har i de snart hundre år den har eksistert hatt fokus på arbeidsmiljø, kundeservice og innovasjon. Rolfen, som han er kjent som, skal drive utviklingen videre på alle disse områdene.

SENIOR GÅR FRA LEDERROLLE TIL RÅDGIVER

Faren John Sverre er tredje generasjon Lorentzen og har ledet bedriften i 37 år. Han har slik det er vanlig i familiebedriften gått gradene.   -Alle starter med å koste gulvet og å bære søppel. Jeg fortsetter som styreleder og rådgiver og kommer til å være involvert i salg og markedsføring, men jeg skal ikke være leder. Det må i så fall være leder for festkomiteen, humrer han.

FULL FART INN I NESTE HUNDREÅR

Lorentzen Hydraulikk har vært leverandør av produkter og tjenester for kystflåten helt siden 1923. Det nærmer seg med andre ord et stort jubileum, men Rolfen har ingen planer om å leve på gamle meritter.  – Det skjer store ting i bransjen innenfor elektrifisering og det grønne skiftet og vi er godt i gang med det. Vi har definitivt kommet oss ut av startgropa, sier han.

FOKUS PÅ HMS

I likhet med sin bror John Gunnar (39) som er nestleder for produksjon, har Rolfen hatt mesteparten av sin fartstid i produksjonsavdelingen. Han har vært styremedlem siden 2009 og i den senere tid har fokuset gått mer og mer over på administrasjon. Nå er tiden kommet til å ta steget fullt ut og lede bedriften videre framover. -Mitt hovedfokus vil være på helse, miljø og sikkerhet. Vi er kjent for service og fagkunnskap, og våre ansatte er vår viktigste ressurs. De skal vi fortsette å ta godt vare på, det kan du være sikker på, avslutter han.

Kontaktperson:

Rolf Lorentzen, daglig leder

Tlf. 760 66 330

Mob. 975 00 666

[email protected]

Kontaktskjema:

Fyll ut, så tar vi kontakt med deg! 
Eller du kan ringe oss direkte på: 76 06 63 30

VELG TJENESTE(R):