Vakttelefon

76 06 63 30

Vi støtter lokalidretten

Vi støtter lokal-idretten

- fordi vi bryr oss

Lorentzen Hydraulikk er opptatt av å støtte lokal-idretten og det positive den fører med seg. For idrett er i dag ikke bare konkurranse. Det er så mye mer – glede, samhold og mestring. En møteplass der vennskap knyttes og minner skapes. Lorentzen Hydraulikk ønsker å bidra til at flest mulig skal få oppleve dette. Derfor støtter vi ulike idrettslag i lokalmiljøet.

Lofoten Sykkelklubb

Lorentzen Hydraulikk har sponset Lofoten Sykkelklubb i flere år. Klubben er for tiden i en drivende utvikling. Sykkelklubben har blitt oppdatert og medlemstallene stiger. I tillegg organiserer de lokale sykkelritt som f. eks. Gymsøya rundt.

Vi har stor tro på sykkel idretten som et virkemiddel for samhold og verdiskaping i lokalsamfunnet.  Vi støtter Lofoten Sykkelklubb slik at de kan fortsette å gå foran, inspirere og skape lokalt fellesskap.

Kabelvåg Idrettslag

Lorentzen Hydraulikk sponser også Kabelvåg Idrettslag. Kabelvåg IL arbeider aktivt for å gi barn – ungdom og voksne en god oppvekst og godt treningsmiljø.

Vi har stor tro på KILs arbeid innen lokal-idretten som et virkemiddel for samhold og verdiskaping i lokalsamfunnet.  Vi støtter KIL slik at de kan fortsette å gå foran, inspirere og skape lokalt fellesskap.

FK Lofoten

Lorentzen Hydraulikk sponser også FK Lofoten. 

Vi har stor tro på FK Lofotens arbeid innen lokal-idretten som et virkemiddel for samhold og verdiskaping i lokalsamfunnet.  Vi støtter fotballklubben slik at de kan fortsette å gå foran, inspirere og skape lokalt fellesskap.

Svolvær Pistolklubb

Lorentzen Hydraulikk sponser også Svolvær Pistolklubb. Svolvær Pistolklubb ble etablert i 1965. SVPK er en aktiv klubb med to pistolbaner. En utendørs og en innendørs. SVPK har skytetrening hele året for ungdom, voksne og seniorer. Pistolklubben arrangerer treninger og konkurranser like før linken i Svolvær. Sommer og høst så trenes det utendør på pistolbanen, mens vinter og vår så trener vi innendørs på pistolbaner inne i Våganhallen i Svolvær. 

Vi har stor tro på SVPKs arbeid innen lokal-idretten som et virkemiddel for samhold og verdiskaping i lokalsamfunnet.  Vi støtter SVPK slik at de kan fortsette å gå foran, inspirere og skape lokalt fellesskap.

Kontaktskjema:

Fyll ut, så tar vi kontakt med deg! 
Eller du kan ringe oss direkte på: 76 06 63 30

VELG TJENESTE(R):